Some Freediving Fleamarket Blues!

Höstens Flea Market Deluxe bjuder på härlig och inspirerande musik av lokala artister som bidrar till dagen för att uppmärksamma alternativa konsumtionssätt.

Ett av banden är Fredrik Hardenborg and the Freediving Blues. De spelar musik med rötterna i den amerikanska folkmusiken. Mest egna låtar men även covers av så vitt skilda artister som Rolling Stones, Hank Williams och Depeche Mode. Dagen till ära kommer även miljön in på bandets låtlista.

svartvitloppis

När jag frågar Fredrik varför en dag som FMD är viktig, säger han: Allt som får männsikor att uppmärksamma miljön vs den värld vi lever i, samt att öppna ögonen för ett ekologiskt tänkande är livsviktigt.

Men har bandet något trix de vill dela med sig som miljötips? Ja, om man nu prompt måste åka bil så är Bilpoolarna ett superbra alternativ! Det är bandets miljötips då det är smidigt, relativt billigt och miljövänligt.

//One of the bands performing on FMD the 20th october 2013!

The music of Fredrik Hardenborg and the freediving bluesband has influences from the american folkmusic. They perform selfcomposed music and covers.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s