Josefin Danielsson spelar pop med 60-tals vibbar!

Josefin Danielsson spelar akustisk pop med finurliga melodier som för tankarna till 60talsmusiken. Låttexterna är hämtade ur det vardagliga livet, enkla historier med ett målande språk. Musiken presenteras med en avskalad ärlighet och bitterljuv elegans.

Josefin har tidigare verkat som låtskrivare, gitarrist och vokalist i duon Sweet Tangerine som sjungit stämsång såväl i Sverige som i Frankrike och Storbritannien.

Pressbild Josefin Danielsson

När det gäller sin medverkan på Flea Market Deluxe den 20 oktober säger hon:
”All återvinning är bra återvinning! Jag tycker att Flea Market Deluxe är toppen – ett roligt sätt att uppmana till att handla second hand och till att tänka miljövänligt. Att det är bättre att återanvända istället för att slänga säger sig självt. Mycket fint med ett evenemang som på olika sätt uppmärksammar vikten av detta och samtidigt gynnar kulturlivet i Uppsala.”

Jag hör också om Josefin har ett bra miljötips:
”Att sy om och pyssla med gamla kläder är roligt, och att byta kläder med vänner när man tröttnat på de gamla vanliga. Dessutom att cykla runt istället för att färdas på något annat vis! Det är ju roligare, softare och smidigare.”

//Josefin Danielsson performs pop with a sixties vibe and inspired by everyday tales. She has previously performed with ”Sweet Tangerine” both in Sweden but also in France and Britain.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s