Stephanie Thurow- Vispop om kärlek, drömmar och vilsenhet

Stephanie Thurow spelar egenkomponerad vispop om kärlek, drömmar och vilsenhet. Som när hoppet har tagit slut och drömmarna vissnat för att kroppen säger stop och man känner att väggen är nära. Eller när magen kittlas för att du vill så gärna visa den där vem du är, att du så mycket tycker om denne.
”Kom så ska jag visa dig, vem jag är. 
46246_1568959861904_1172694697_31590602_928393_n
”Flea Market deluxe är viktigt därför att det behövs ett tak att rymma allt det här fantastiska under som utgör Flea Market Deluxe. Trender går igen och det går alltid att finna något från svunna tider som passar perfekt in i hos dig. Plus att gensvaret vi får från våra gäster är obeskrivligt värmande och får mig att vilja arrangera Flea Market igen och igen. ” Så säger Stephanie som är en av hjärnorna bakom FMD.
Och Stephanie, visst måste du ha ett miljötips, ja, förutom att arrangera en miljöfestival? Mitt bästa miljötips är handla sådant som finns i din närhet. Min senaste upptäckt är att Alsike trädgård levererar ekologiska grönsaker hem till dörren för ett finfint pris. Perfekt för dig som vill köpa ekologiskt, men inte från Spanien. 
//Stephanie Thurow songs are selfcomposed and tell tales of love, dreams and confusion. Like when your body tells you you’ve had enough and you have no hope in sight, or when you just want to tell that special someone how you feel!
Her advice on how to be more green is to buy what is produced nearby!
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s