Butiker

Boutique M
Om du har gått runt i det gamla kvarteret längs Svartbäcksgatan har du säkert lagt märke till butiken med de fina skyltfönstrena som fylls upp av vintagekläder och gamla vackra ting. Det är Boutique M som står för detta handplockade och välsorterade utbud av vintage och det är svårt att inte lockas in i butiken. Här finner du en stor mängd klänningar, blusar, skor, accessoarer och en massa annat. Kom förbi under dagen och hälsa på Maria som driver verksamheten.

Boutique M kommer befinna sig på övervåningen i Stora salen.

Boutique M

Eliza klänningsuthyrning
Med en passion för hållbarhet har Elin startat en klänningsuthyrning av vintagekläder. Hennes filosofi är att alla ska ha möjligheten att bära vackra kläder oavsett vilken budget man lever på. Utbudet erbjuder unika klänningar som du kan ha på gasquen, balen eller varför inte på ditt eget eller en närståendes bröllop! Är du sugen på en privat provtagning är det bara att ta kontakt med Elin under dagen.

Klicka här för att läsa UNTs senast artikel om Elin och hennes verksamhet!

Eliza klänningsuthyrning kommer befinna sig på övervåningen i Stora salen.

Eliza klänningsuthyrning

Klädbiblioteket
Bibliotek är inte bara till för böcker utan även för kläder! Klädbiblioteket har funnits i några år och drivs av studenter. Kom förbi under dagen och kolla in deras stora utbud av alla kläder som du kan låna, det enda som krävs är ett medlemsskap (20 kr/termin) och vem som helst får vara medlem (alltså inte bara studenter).

Klädbiblioteket kommer befinna sig på bottenvåningen inne i garderoben i stora hallen.

Klädbiblioteket

Emmaus Gryttby/Svista
Som vanligt kommer Emmaus troget finnas med i år igen. Här kan du fynda bland en mängd olika saker till förmånliga priser. Behöver du saker så som söta kaffekoppar, lampor à la 90-tal eller mormorsbestick då har du hittat rätt!

Emmaus kommer befinna sig på övervåningen i Stora salen.

Emmaus

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s