Butiker

Butiker som tidigare deltagit på Flea Market Deluxe 

Ruth & Raoul erbjuder både secondhand och vintage till allt som du vill ha på kroppen. Kläder, skor, väskor och accessoarer. Säkert hittar du här något användbart till kommande gasquer, sittningar och supéer.

Kolla in deras Facebooksida!
533762_10151287706501011_491920173_n

Dreamer´s Vintage tar dig ett par årtionden tillbaka i tiden och står för ett härligt utbud med kläder, skor och accessoarer från 30- till 70-tal. Graciösa klänningar och stiliga kavajer är bara en liten del av det de erbjuder.
2012-10-21 - 1 (2)
Bildkälla

Naturlig skönhetsvård från Juliana Matosinho. Kroppsoljor, salvor och tvålar är bara en del av utbudet. Juliana tar stor hänsyn till miljön och använder sig främst av råvaror som är ekologiska och Fair Trade-märkta.
1552141
Bildkälla

Emmaus

Emmaus är en stor secondhand-butik som erbjuder allt möjligt som är bra om man precis är nyinflyttad till stan eller om man bara allmänt behöver nya, billiga saker. Till försäljning kommer det finnas kläder, skor, varmare jackor, husgeråd, sängkläder, gardiner samt mindre möbler så som stolar, sängbord, speglar etc.

Hemsidan hittar du här eller varför inte kolla in deras Facebook-sida!

Globalen

Globalen är en butik som säljer Fair Trade-märkta saker. Utbudet består av allt från kaffe, te, choklad till hantverk, så som kläder, accessoarer, prydnadssaker, skålar osv. som är tillverkat i Asien, Afrika och Latinamerika. Genom att handla från Globalen bidrar du till att tillverkarna får en skälig lön och bättre arbetsförhållanden.

Hemsidan hittar du här!

Bildkälla

Annonser

1 thought on “Butiker

  1. Ping: Återblick FMD januari 2013 |

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s