Om oss

Vi som ligger bakom detta event har alla intresse för att främja återvinning och miljötänkande och arrangerar Flea Market Deluxe ideellt:

Sarah Åkerfeldt

De senaste åren har jag varit genuint intresserad av miljön och hållbar utveckling. Att strosa runt i second hand butiker har varit ett av mina nöjen, då jag anser att det är en mer hållbar form av shopping som inte tär på planetens resurser. Därför var det självklart för mig att hjälpa till att anordna FMD. Jag studerar just nu inom programmet Kulturentreprenörskap i Uppsala med etnologi som huvudämne. För att utöka mina kunskaper har jag även läst några miljörelaterade kurser.

Dessutom jobbar jag ideellt som miljöförman på Smålands nation där jag har huvudansvaret för miljöverksamheten. Som miljöförman är jag också ordförande för nationens Miljögrupp, som är öppen för alla studenter. Med jämna mellanrum arrangerar jag miljömöten samt filmkvällar. Jag skriver också en blogg om mina erfarenheter att försöka skapa en mer miljövänlig och hållbar livsstil. Du hittar den här!

Vill du kontakta mig når du mig på: ackerfeld@hotmail.com

// I’ve always been interested in enviromental issues and sustainability so arranging FMD was somehow natural for me. I study Cultural Entrepreneurship in Uppsala and have also attended courses related to enviromental issues. I also am responsible for the enviromental policies at Smålands nation.

Kattis Aslanido

Den senaste tiden har jag blivit medveten om second hand shoppingens fördelar  både för miljön och plånboken och därför är jag med och arrangerar Flea Market Deluxe, ett event som främjar miljötänkande och återvinning. Jag är väldigt musikintresserad och skrivit många låtar om just miljö, materialism, second hand med mitt soloprojekt Sadness Theory.

Mitt musikprojekt, Sadness Theory, kan bäst beskrivas som melodiös singer/songwriter pop med önskan att beröra genom enkelhet och dynamik. Jag inspireras av det som händer omkring mig, mitt eget liv men även samhället vi lever i. Många av mina låtar handlar om miljö men även hur konsumtionssamhället påverkar vår identitet och självkänsla. Läs även artikeln om Sadness Theory på LA-bloggen Along comes Mary. Jag släppte min första singel Made of things och min fullängdsskiva Praying to a Gucci God under 2012.

Vill du kontakta mig når du mig på: sadnesstheory@gmail.com

Annika Engman

Jag är främst med i Flea Market Deluxe-projektet som ansvarig för konstutställningen, men självklart tycker jag att miljöfrågor är viktiga. Second hand har alltid intresserat mig, vare sig det gäller kläder, inredning eller andra nyttigheter.

När det gäller konst sysslar jag mest med foto och målning. Jag kommer att vara en av många konstnärer som visar sina verk på temat second hand, miljö, återvinning under utställningen den 2:a september. Besök gärna min blogg för att se vad jag har på gång:
porcellavolans.blogspot.se

Du kan även kontakta mig på: annikacengman@gmail.com

Stephanie Thurow

För snart två år sedan drog jag igång Smålands Nations Flea Market, och sen dess har det rullat på med fler utställare och fler besökare. Det var under en av dessa tillfällen som Sarah och Katarina tog kontakt med mig med samma idé, och jag tänkte ”varför inte?” och lät oss tre möta varandra.

Efter några nervösa minutrar så var diskussionerna i full gång och idén blev ett faktum. Det är denna idé som ni kikar in nu. 🙂

Jag är själv väldigt intresserad av vintagé och kan knappt slita mig ifrån antikrundan eller en fin vintagé affär. Jag syr och broderar och stickar och virkar själv. Även musicerar när tillfälle ges, vilket är ofta då jag läser musik och ljuddesign.

Har även en liten blogg där jag tjötar om allt som har med mitt liv att göra, ni finner den på dreamsaboutjanedoe.blogg.se

Vill ni ha kontakt med mig så kan ni nå mig på: stephie_@hotmail.com

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s